Mengenai Kami

Saya Maznah Ibrahim, penulis Ebook Saya TakNak Marah Anak Siri 1 dan Siri 2, Teknik Rebonding, Teknik Hypnoscipt Anak, dan Tips Adik Beradik Ngam yang sudah memberi manfaat kepada lebih 1000 ibu bapa.

Masih bertugas sebagai kaunselor di sebuah oganisasi kesihatan. Saya juga telah membantu ramai ibu bapa dan guru mengurus EMOSI secara CEPAT, TEPAT dan EFEKTIF melalui “Seminar EHSABAR” dan group coaching yang sudah dilaksanakan lebih 10 sesi di seluruh Malaysia  pada tahun 2016 di samping menjadi speaker jemputan di beberapa seminar jemputan di seluruh Malaysia.

Saya adalah kaunselor berdaftar dibawah Lembaga Kaunselor Malaysia dan sudah berkhidmat selama lebih 10 tahun semenjak tahun 2006 dengan pengalaman yang luas di bidang kaunseling kanak-kanak dan keluarga. Selain sebagai ahli kepada Malaysian Counselling Association, saya juga adalah seorang kaunselor  yang mempunyai pengalaman therapeutic play skills untuk  kaunseling kanak-kanak, Certified Neo-NLP Pactitioner, Facilitator and Practitioner for Creative Arts Therapy  dan juga Certified STIFIn Trainer.

Saya juga pernah berpengalaman berkhidmat dengan NGO, dengan mendidik ibu bapa dan kanak-kanak melalui sekolah dan institusi pendidikan dalam menyediakan persekitaran yang selamat untuk kanak-kanak, bebas dari penderaan seksual dan eksploitasi.