Sale!

Ebook Teknik Hypnoscript

RM67.00RM117.00

(5 customer reviews)
Clear
SKU: 00 Category:

Description

1# Ebook Teknik Hypnoscript Sahaja 

  1. Ebook Teknik Hypnoscript
  2. Telegram Group Support

 

2# KOMBO 3 Ebook

  1. Ebook Teknik Hypnoscript
  2. Ebook Tak Nak Marah Anak Lagi Siri 1
  3. Ebook Tak Nak Marah Anak Lagi Siri 2
  4. Telegram Group Support

 

 


PENTING – Selepas Membuat Pembayaran – Ikuti Langkah Dibawah utk pastikan pembelian anda dapat direkodkan

 

 

Additional information

Pakej Ebook

Ebook Teknik Hypnoscript Sahaja, Kombo 3 Ebook

5 reviews for Ebook Teknik Hypnoscript

  1. Siti Noradzuanie (verified owner)

    Alhamdulillah ebook ni banyak membantu saya dan suami. Pengisian yang jelas, ringkas dan informatif. Baca terus apply. Dan terus nampak result pada anak saya yang berumur 3tahun. Recommended untuk ibuayah yang mencari. ????

  2. Rawive Joning (verified owner)

    Bila emosi menguasai diri, Terkadang Sgt susah utk mencari pekataan yg baik. Sedangkan pktaan itu 1doa yg sgt berkuasa. Terima kasih sudah publish Ebook ini utk public Puan Maznah. Ya sy hafal most of the script utk situasi yg Biasanya sy selalu lose control dan cakap pktaan x baik pada anak. Kesan dia mmg instant. Anak lbh mudah faham, Mendengar Kata dan lebih mudah bertolak ansur. Baca, apply & amalakan. Kehidupan saya lebih aman damai sekarang ni???? isi kandungan Sgt senang utk dfahami

  3. Mimi (verified owner)

    As salam. Saya nak share sesuatu. Anak saya sejak kebelakangan ni tidak mahu mandi. Jadi saya lap sahaja. Tapi tidak mahu pakai baju selepas lap. Asyik geleng dah tidak beri tangan untuk saya masukkan lengan baju tangan panjang. Tiba2 saya terfikir nak guna teknik ayat berulang. Saya sebut “nama penuh pakai baju” beberapa kali sehingga saya lihat seperti anak beri kerjasama dan kemudian saya sebut “nama penuh beri tangan untuk pakai baju” dengan nada neutral. Alhamdulillah anak terus beri tangan kanan dan kemudian tangan kiri. Masha Allah. Terima kasih puan maznah ibrahim sebab asbab saya baca perkongsian puan dan combo ebook puan saya dapat gunakan teknik kepada anak ????

  4. Nazia (verified owner)

    Assalamualaikum… Sejujurnya belum habis baca… Tp cuba apply setakat yg telah dibaca… Hasilnya Subahanallah… Masha Allah… Alhamdulillah… Mmg tak perlu pun ibu nak marah2 bebel2 bila tahu cara & perkataan yg betul utk bercakap dgn anak2… Terima kasih Puan Maznah atas perkongsian segala ilmu & pengalaman…

  5. NOR HANIN (verified owner)

    Assalamualaikum….saya belum abis baca semua topik tetapi sy pilih mana yg sy perlu amalkan segera…saya nampak kesan positif pd anak sy yg berumur 1 tahun 6 bulan semasa sy baru cuba teknik hypnosript…Sy terpaksa hantar anak ke Taska kerana pengasuhnya sakit…Sebulan sebelum dia ke Taska, sy hypnoscript dia setiap malam sebelum tdo…”N seronok utk ke Taska…N berani utk jumpa cikgu dan kawan baru di Taska”…alhamdulillah, apabila tiba harinya, dia mudah utk sesuaikan diri… Anak ini juga takut utk duduk di car seat kerana pernah jatuh dr carseat…saya cuba hypnoscript dia setiap malam..”N berani utk duduk di kerusi selamat…N tenang duduk di kerusi selamat”…2 mggu selepas itu, dia berani semula…alhamdulillah, terima kasih Pn Maznah kerana publish buku yg sgt bermanfaat ini…Nk cuba dgn abgnya pula yg kdgkala takut ke sekolah sebab cikgu garang…

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *